Perfekt plana rörelsefogar

Är det dags för en upprustning av parkeringshuset, truckgångarna eller industrilokalerna? Ta hjälp av ett företag som är experter på att underhålla och reparera betonggolv. Tungt belastade industrigolv behöver underhållas på rätt sätt för att hålla länge, något som http://www.yttec.com/logistikgolv.html är bra på! Tack vare helt plana rörelsefogar med 2-3 mm bredd repareras och underhålls betonggolv med hållbarhet i åtanke.

Perfekt utförda fogar och mycket mer är det man får! Med utbildad personal och en maskinpark som ligger i framkant kan man vara säker på att arbetet blir utfört med högsta kvalité. De rutiner och metoder som används för att genomföra arbeten med logistikgolv är beprövade och säkrade. Man underhåller och reparerar både sprickor, gjutskarvar, rörelsefogar och dilitationsfogar.

Arbeten utförs överallt i hela Sverige. Betonggolv blir hela och fina både i norra, södra, västra och östra Sverige. Oavsett om man ämnar rustar upp truckgångarna eller industrigolven inom livsmedelsindustrin, eller kanske träindustrin – så görs detta med hög kvalité. Även behandling genom betongslipning och reparation via rörelsefogar görs i allt från större till mindre parkeringshus.

Behöver ni hjälp med betonggolven? Se till att ta kontakt med och få arbetet utfört av experter. Experter som vet hur man på en övergripande nivå likväl som på en detaljnivå ska arbeta med betong för att få hållbara och fina resultat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *